Welkom bij het Shelter Jeugdnet

Als jongere tussen de 13 en 20 jaar ben je op zoek naar jouw eigen identiteit. “Wie ben ik?” en “Waar hoor ik bij?”, zijn vragen die veelvuldig naar boven komen. In deze zoektocht speelt vaak ook nog het christen zijn een rol. Het liefst wil je gelijk een antwoord op deze vragen.

Ons Doel

De jeugd van de Shelter probeert op deze vragen een antwoordt te zoeken. Dat het geen passende antwoorden zijn weten wij al wel. Iedereen is tenslotte uniek. Maar vanuit deze uniciteit proberen wij wel op zoek te gaan naar de talenten die iedereen heeft meegekregen om deze verder te ontwikkelen en om zo in onze eigen persoonlijke bestemming te kunnen komen.

Door individuele gesprekken maar ook door gezamenlijke activiteiten zowel binnen en als buiten de gemeente, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen waarin wij God vragen wat hij met ons leven wil.De jeugd van de Shelter is in beweging en kijkt ook over de muren van de kerk heen. Niet alleen binnen de gemeente zijn ze actief in de verschillende bedieningen maar ook buiten de gemeente. Daarnaast zijn er gezamenlijke evenementen waarin wij met meerdere gemeentes binnen Dronten samen optrekken. Op deze manier kan onze jeugd ook kennis kan maken met andere christelijke jongeren binnen Dronten.

Jouw Uitdaging?

Als jij dus opzoek bent naar antwoorden en ook wilt weten wat God hierin voor jou kan betekenen en niet bang bent om jouw zoektocht te delen met andere christelijke jongeren binnen Dronten, neem dan contact op met het jeugd-team. Dan hebben wij een uitdaging voor jou.

Tot ziens!

 

Het Jeugd-team,

Bart en Anja Lukassen